HVEM ER VI
 

Moranti Services er en af Danmarks ældste service-, call- og kontaktcentre. 

Vi tilbyder standardiserede og skræddersyede løsninger inden for kundeservice / help desk, døgnvagt og –support samt back office opgaver. 

Vi servicerer kunder globalt på 6 forskellige sprog. Vores hovedkontor er placeret i København, hvor vores dedikerede medarbejdere dagligt stræber efter at yde den gode oplevelse.

Vi servicere vores kunder i hele verden indenfor følgende områder: 

• Kundeservice, kontakt og call center
• Intern salg - outbound / Telemarketing
• Teknisk support og server overvågning - 24/7
• Kundefastholdelse / Antichurn
• Administrative opgaver / Back office 

Vi har erfaringen og kompetencerne til at varetage både enkle som mere komplicerede kundeserviceopgaver. Vi har fokus på service og kvalitet i hele opgaveløsningen og i dialogen med vores samarbejdspartnere. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, og hør, hvordan Moranti Services kan gøre en forskel for din virksomhed.
MORANTIGLOBAL
– feel the change
 CORPORATE GOVERNANCE
 

Moranti Services efterlever vores definerede regler og retningslinjer – herunder vores IT-sikkerhedsregler. Dette sikres ved, at der løbende gennemføres audits.

v Vores værdier   v Global Compact
v Corporate Social Responsibility   v Code of Business Conduct
v PCI DDS Compliant   v Generelle Foretningsbetingelser & Vilkår
 


VORES VÆRDIER

Vision Mission
Vi vil være din fortrukne service partner. Vi forener tradition og innovationVÆRDIGRUNDLAG

Vores vision og værdier afspejler vores DNA, hvor vi dagligt stræber efter at gøre en forskel.

    Innovation Gennem fornyelse og udvikling sikrer vi den bedste service, både nu og i fremtiden
    Kvalitet Indsigt, faglig kompetence og motivation skaber performance
    Partnerskab Sparring og dialog understøtter vores fælles forretningsgrundlag, og skaber vækst og udvikling
CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY
 

Hos Moranti er vores kunder og medarbejdere i centrum. Vi ønsker et samspil, der i sidste ende sikrer høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Netop denne høje kvalitet er med til at øge vores kunde - og medarbejder-tilfredshedsmålinger, som igen skaber motivation og arbejdsglæde i det daglige. 

Vores CSR rapport beskriver, hvordan vores virksomhed arbejder systematisk med CSR relaterede emner, så vi ikke kun fremstår som ansvarlige, men også kan bevise vores aktiviteter inden for etisk forretningsvirksomhed.DOWNLOAD VORES FULDE CSR RAPPORT
PCI DSS COMPLIANT
 

Moranti er PCI compliant, hvilket betyder, at vi efterlever PCI DSS (The Payment Card Industry Data Security Standard) og dermed har kompetencer til at håndtere kreditkortoplysninger for vores samarbejdspartneres kunder.
  

PCI DSS er et sæt basis krav, der definerer den bedste sikkerhedspraksis, bestående af 12 basiskrav, der opdeles i 6 kategorier: 

• Opbygge og vedligeholde et sikkert netværk 
• Beskyttelse af kortholderens data 
• Opretholde et management program (sårbarhedsmåling og overvågning) 
• Implementere stærke adgangs- og kontrolforanstaltninger
• Monitorering og test af netværk 
• Opretholde en informations sikkerhedspolitik
GLOBAL COMPACT
 

Moranti Services har en klar Corporate Governance model, hvor alle medarbejdere, kunder og leverandører opfordres til at følge de 10 principper i Global Compact. Inden for vores egen drift har vi uddannelsesordninger, selvevalueringer samt audits der sikrer, at vi hele tiden opfylder kravene. 

Det er vores faste overbevisning, at de 10 principper inden Global Compact gøre en forskel for professionelle virksomheder og skaber bæredygtig Governance.

LÆS MERE
CODE OF BUSINESS CONDUCT
 

De seneste år har Moranti udviklet sig til at være en stærk service-, kommunikations- og teknologivirksomhed. 

Den konstant stigende, globale efterspørgsel om transparens og virksomhedsledelse kræver, at vi er nødt til at tilpasse og forholde os til, det stadigt globale skiftende erhvervsliv. 

Vores medarbejdere er vores mest værdifulde ressource og derfor er det af yderste vigtighed, at vores organisatoriske adfærd opfylder de stigende krav i de globale kapitalmarkeder og corporate standarder. Uanset om det er lokale politiske beslutningstagere, lande regeringer, Europa-Kommissionen, investorer eller finansielle institutioner, kunder eller leverandører, ansatte eller forbrugere. Alle medarbejdere i Moranti Services skal følge de samme forretningsmæssige principper. Disse principper er defineret i vores Code of Business Conduct – som er tilgængelig for alle medarbejdere i virksomheden.  

"Moranti ønsker at blive anerkendt som et godt sted at arbejde og at være kendt som et selskab, der handler med integritet, socialt ansvar og med engagement i alt, hvad vi gør. Moranti stræber efter at skabe og opretholde en stærk og synlig kultur, hvor vi anerkendes for vores værdier og principper både nu og i fremtiden. Vi mener, at disse er nøgleelementerne for at være en global og professionel serviceudbyder. Men vigtigst af alt - vi vil være stolte af, hvad vi gør"  

Birgitte Dam Kræmmergaard, CEO
LEDELSEN OG BESTYRELSEN
 

Moranti Services A/S bestyrelse består af følgende:Birgitte Dam Kræmmergaard

CEO og bestyrelsesmedlem

Profil

Birgitte er adm. Direktør og ejer af Moranti Services A/S. I det meste af sin lange karriere har Birgitte arbejdet med salg, marketing og lederskab. Heriblandt tæller globale virksomheder som Coca-Cola, Unilever og ISS.

Birgitte er anerkendt for sine langvarige kunderelationer og evne til at sætte sig ind i kundens situation, når opgaven skal løses. Hun har både en stærk teoretisk og praktisk tilgang til at sikre den bedste løsning.

Hendes store netværk og engagement i forskellige interesse organisationer er med til at sikre at viden og relationer holdes vedlige.

Birgitte sætter en ære i at være en del af en virksomhed, som efterlever gældende love og regelsæt omkring god forretningsetik. Interne audit processer sikrer, at virksomheden altid er opdateret på alle områder i Moranti Services A/S’ Corporate Governance og at alle kontaktflader handler i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Birgitte har en kandidatgrad fra CBS i København.Philip Nyholm

Bestyrelsesformand

Profil
Philip er Managing Partner i DANDERS & MORE, og er en del af afdelingen for corporate & financial transactions, hvor han primært arbejder med børsret, selskabsret, køb og salg af virksomheder samt generel erhvervsrådgivning. Gennem en længere årrække har Philip endvidere arbejdet med Life Science virksomheder og de særlige problemstillinger, der knytter sig hertil.

Philip er anerkendt for sin løsningsorienterede tilgang til de juridiske problemstillinger, og lægger vægt på, at alle led i processen bliver håndteret, og har derfor altid stort fokus på processtyringen. Philips finansielle uddannelsesbaggrund giver ofte en meget kommerciel løsning af klienternes forhold.

Philip er medlem i Advokaternes forening for selskabsret og Advokatsamfundet. Ligeledes er Philip medlem af en række bestyrelser i private virksomheder.

Philip har en HD i Finansiering fra CBS og uddannet Cand.jur. Københavns Universitet.


Kurt Svenson

Bestyrelsesmedlem

Profil

Kurt er Senior Executive med + 25 års erfaring med internationalt ledelsesroller indenfor Global IT og Enterprise Software industrien. Han har stor erfaring i at lede marketing og business grupper og at arbejde med kanal og alliance partnere i Europa, Mellem Østen og Africa.

Kurts speciale er inden for international forretningsudvikling, kanal og alliancer markedsføring.

Kurt har en kandidatgrad inden for International markedsføring, økonomi og Erhvervsøkonomi fra CBS i København.
     
  KONTAKT OS

Moranti Services A/S
Bådehavnsgade 2A

2450 København SV

+45 38 33 33 33
Email: Info@Moranti.com


CVR nr.: 38145622
Revisor: Revisionsfimaet W. Bach Nørgaard
Advokat: Danders & More